Gratis fragt på ordrer over kr. 399
Loading...

Verdenskaffe

55,00 kr.

En bæredygtig kaffe sammensat af bønner fra hele verden. En spændende kaffe hvor ikke 2 poser er ens. 100 % Arabica.

EAN: N/A Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Verdenskaffe – en klimabevidst kaffe

Verdenskaffe er en klimavenlig kaffe sammensat af bønner fra hele verden. En spændende kaffe hvor man ikke vil finde 2 poser der er ens. Alle kaffebønner i verdenskaffen er 100 % Arabica bønner.

Undgå kaffespild – vælg verdenskaffe

Når vi rister rå kaffebønner på vores kafferister, vil der altid være en smule overskydende kaffebønner. Dette skyldes at rå kaffebønner vejer mere end ristede kaffebønner, da de rå bønner indeholder mere fugt. Det er ikke unormalt at et kaffe badge taber omkring 15 % af dets vægt under en ristning. Som hovedregel jo mørkere en ristning des mindre vægt. Dette forklarer også en højere pris på espresso kaffebønner, da de espressobønner oftest er mørkristede.

Vores verdenskaffe er derfor sammensat af alle de små portioner af overskudskaffe, som vi har pr. ristet badge. Vi er naturligvis meget bevidste om løbende at optimere risteprocessen, så der undgås unødigt overproduktion af kaffebønner.

Unik smagssammensætning

Ved denne unikke sammensætning af bønner opnås en interessant og altid varierende smagsoplevelse af kaffe. I vores kaffesortiment har vi ofte gourmet kaffebønner fra bl.a. Etiopien, Brasilien, Guatemala, Honduras og Peru. Derfor vil verdenskaffen oftest være et varieret blend af mellemristede arabica kaffebønner dog altid sammensat af gourmet kaffebønner med en cupping score på over 80. Vi forhandler kun specialkaffe, som er karakteriseret af at have en cupping score på over 80. Hvis du er interesseret i at lære mere om cupping score, kan du læse mere om det i vores kaffe FAQ lige her.

Kafferisteriet på sociale medier

Muus Kaffe deler ugentligt opslag på sociale medier med nyheder fra det lille kafferisteri på Gjøl. Er du også kaffeentuasiast, kan du let følge med, når vi bl.a. får nye kaffebønner hjem på vores Facebook og Instagram:
Instagram: @muuskaffe / Facebook: Muus Kaffe

 

  • espresso sidamo
    69,00 kr.209,00 kr.
  • mexico kaffeFair trade kaffe Mexico
    69,00 kr.209,00 kr.
  • colombiansk espressocolombiansk espresso
    69,00 kr.209,00 kr.
Om Muus Kaffe

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms.

Copyright © 2021 Muus Kaffe ApS –  Alle rettigheder forbeholdes.