Gratis fragt på ordrer over kr. 399
Loading...

UDSOLGT Peru Kaffe – Jaén

69,00 kr.209,00 kr.

Dyrket i 1700 meter over havets højde og med en cupping score på 84,5, er dette virkelig en eksklusiv kvalitetskaffe. Kvaliteten af denne bønne er karakteriseret som grade 1, SHB +, hvilket sikrer dig en kaffeoplevelse udover det sædvanlige. Smagsnoter af mørk chokolade og brunt sukker. 100 % Arabica. 

EAN: N/A Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Peru Kaffe – Jaén

Dyrket i 1700 meter over havets højde i regionerne Jaén og Cajamarca. Bønnerne har en cupping score på 84,5, er dette virkelig en eksklusiv kvalitetskaffe. Kvaliteten af denne bønne er karakteriseret som grade 1, SHB +, hvilket sikrer dig en kaffeoplevelse udover det sædvanlige. Høstmetoden er picking og bearbejdningsmetoden er washed. 100 % Arabica kaffebønner med bønnevarianterne: Mundo Novo, Bourbon, Caturra & Catimor. Denne Peru kaffe har smagsnoter af mørk chokolade og brunt sukker. Kaffebønnerne er høstet mellem juni og oktober fra høstsæson 20/21. Vi har pt hele 2 forskellige kaffer fra Peru, se den anden kaffe fra Peru her.

City Roast

City Roast er også kendt som en af de mest populære risteprofiler. En mellemristet kaffe, hvor risteprocessen afsluttes lige efter bønnerne har passeret det første “crack”. Kaffebønner “popper”, når de bliver ristet – lidt ligesom popcorn. Kaffebønner udvikler sig i risteprocessen, og ved at temperaturen i kaffetromlen sænkes lige efter første crack bevarer bønnen dens naturlige smagsaromaer uden at de maskeres af risteprofilen. En meget autentisk risteprofil til kaffebønner af høj kvalitet, hvor man ønsker at fremhæve bønnernes naturlige aromaer.

Bag om Peru Kaffe – Jaén

348 landmænd fra Jaén-regionen i Peru tilhører Asociación Café del Futuro. Asociación blev grundlagt i 2007 og står for højkvalitets kaffe med udvalgte varianter og en stærkt fokus på certificeret kaffe. I de sidste par årtier har Jaén-regionen udviklet sig til en kaffe monokultur, hvilket har resulteret i, at landmænd nu er stærkt afhængige af fødevarer fra andre regioner. Med regeringsrestriktioner for Corona-inddæmning, transportomkostninger og fødevarepriserne er steget. Mange familier kæmpede med fødevaresikkerhed under corona-pandemien, hvilket reducerede deres levebrød. Mange bønder på Café del Futuro blev også berørt af dette. Med vores støtte ønsker Touton Specialities at skabe en bæredygtig løsning, der forbedrer levebrødet for 105 kaffe-producerende familier i denne region. Familier skal forsynes med hjemmegrøntsager haver (10 højbede pr. familie) for både at øge fødevaresikkerheden og fremme landbruget praksis.

Nyristet specialkaffe fra risteriet på Gjøl

Følg med på vores Facebook og Instagram, når vi får friske bønner hjem fra Peru. Vi får løbende økologiske kaffebønner hjem fra ækvatorbæltet, hvor man typisk dyrker kaffe.
Instagram: @muuskaffe / Facebook: Muus Kaffe

  • espresso sidamo
    69,00 kr.209,00 kr.
  • mexico kaffeFair trade kaffe Mexico
    69,00 kr.209,00 kr.
  • colombiansk espressocolombiansk espresso
    69,00 kr.209,00 kr.
Om Muus Kaffe

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms.

Copyright © 2021 Muus Kaffe ApS –  Alle rettigheder forbeholdes.