Økologisk og friskristet - KUN 35 kr. i fragt
Loading...

Lys Smagspakke

249,00 kr.

I denne kaffe smagspakke bliver du introduceret for 4 x 200 g lysristede kaffebønner fra Honduras, Etiopien, Guatemala og Congo. 100 % Arabica.

EAN: N/A Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Lysristet kaffe smagspakke

Lys kaffe smagspakke med lysristede kaffebønner fra Congo, Honduras, Etiopien og Guatemala. Læs mere om de forskellige special kaffebønner nedenfor:

Lysristede kaffebønner fra Congo

Dyrket af kvindecooperativet Coopade. Kaffen er også kendt som Women’s Peace coffee. Kaffebønnerne har smagsnoter af tørrede figner og soltørrede tomater, som kan fornemmes efter ristning. Denne økologiske kaffe fra Congo er dyrket i en højde på 1904 m over havets overflade i regionerne: Kirindera, Mususa, Butembo og Nord Kivu. Kaffen har en cupping score på 84.25. (Læs mere om hvad cupping score er i vores FAQ lige her)

Lysristede kaffebønner fra Honduras

Denne mellemristede kaffe er fra regionerne Gualcinse og Lempira. Kaffebønnerne har en blød sødme med smagsnoter af chokolade og karamel. 100 % Arabica. Special kaffebønner dyrket i en højde på 1.100-1.600 meter over havets overflade i Honduras. Kaffebønnerne har en cupping score på 82,75, med smagsnoter af karamel og chokolade. Kaffen har en blød sødme, som også bør fremhæves. Bønnevariationerne tæller: IH-90, Lempira, Typica og Catuai.

Lysristede kaffebønner Guatemala Finca Bremen

Kaffebønner dyrket i Baja Verapaz med velsmagende noter af hasselnød, mælkechokolade, hibiscus, røde æbler og vanilje. Bønnerne har en cupping score på 85,50. 100 % Arabica. Vores Guatemala Finca Bremen kaffe er dyrket på en kaffefarm, der har familie historie hele 3 generationer tilbage. Kaffefarmen Finca Bremen blev for 130 år siden grundlagt af Roberto Thomae.

Lysristede kaffebønner Sidamo, Etiopien

Økologisk kaffe dyrket i rig vulkansk jord, der har tilført bønnerne velsmagende noter af mandarin og mælkechokolade.  100 % Arabica. Sidamo kaffe fra Etiopien. Beliggende omkring 270 km fra Addis Abeba i den østafrikanske Great Rift Valley, som løber gennem Kenya til Mozambique, blev Sidamo regionen opkaldt efter sine indbyggere.

Interesseret i en økologisk lysristet kaffe smagspakke?

Du er altid velkommen til at følge med på vores sociale medie. Her deler vi, når vi får nye kaffer hjem.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe

Om Muus Kaffe

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms.

Copyright © 2021 Muus Kaffe ApS –  Alle rettigheder forbeholdes.