Gratis fragt på ordrer over kr. 399

Lysristet

Lysristet kaffe

Lysristede kaffebønner har gennemgået en mildere ristning, der giver de lyse kaffebønner en interessant smag. Dette resulterer også i at bønnerne har mindre olie på overfladen. Det der især kendetegner lysristet kaffe er at smagsnoterne træder mere tydeligt frem end ved f.eks. mellemristet kaffe og espresso. Kaffebønnerne kan også have en tendens til en lidt kraftigere syrlighed.

Økologiske lysristede kaffebønner

De økologiske kaffebønner rister vi med en lys risteprofil, der sikrer at bønnerne bevarer flere af deres naturlige smagsnoter. I kafferisteriet er vi mest til den lyse risteprofil, der hedder Cinnamon Roast, så når du køber lysristet kaffe hos os, vil kaffebønnerne ofte have denne risteprofil.

Lysristet kaffe hele bønner

Vi har flere forskellige formalingsgrader, så ønsker du at få malet dine lyse kaffebønner til en bestemt bryggemetode, klarer vi også gerne det. Lysristede bønner slider ofte mere på kaffekværnen, derfor kan det være en fordel at få os til at kværne dine lysristede bønner for dig på vores industrielle kaffekværn.

Bryggemetoder til lys kaffe

Lysristet kaffe er en storfavorit til bryggemetoden AeroPress, derfor anbefaler vi ofte at prøve denne metode, hvis man er til de lyse risteprofiler. De lyse risteprofiler egner sig dog også rigtig fint til en god klassisk filterkaffe, hvis du gerne vil fornemme lidt syrlighed og kaffebønnens oprindelige karakteristikaer.

Vi rister på bestilling

Vi ved at, når man går op i specialkaffe, så er det alpha omega, at kaffebønnerne er helt friskristede. Derfor rister vi stort set altid pr. ordre vi modtager, så du altid får nyristet kaffe leveret.

Vis mere
 • Lysristet kaffe, kaffe Guatemalalysristet guatemala kaffe
  Guatemala – Finca Oná
  69,00 kr.209,00 kr.
 • lys kaffe smagspakkelysristet kaffe smagspakke
  Lys Smagspakke
  249,00 kr.
 • lysristet kaffe fra Congolysristet congo kaffe
  Lysristet Congo Kaffe
  69,00 kr.209,00 kr.
 • lysristede kaffebønner fra Guatemalalysristet guatemala kaffe
  Lysristet Guatemala – Finca Bremen
  69,00 kr.209,00 kr.
 • lysristet sidamolysristet sidamo kaffe
  Lysristet Sidamo Kaffe
  69,00 kr.209,00 kr.
 • lysristet kaffe fra Honduraslysristet honduras kaffe
  UDSOLGT Lysristet Honduras Kaffe
  69,00 kr.209,00 kr.
Om Muus Kaffe

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms.

Copyright © 2021 Muus Kaffe ApS –  Alle rettigheder forbeholdes.