Gratis fragt på ordrer over kr. 399

Kaffe Smagspakke

Kaffe smagspakke

Kaffe smagspakke fra lokalt kafferisteri på Gjøl i Nordjylland. Lækre kaffe smagspakker med nogle af vores mest populære kaffebønner i risteriet. Vores smagspakker består af 4 x 200 g kaffebønner, hvor du også har mulighed for at vælge formalingsgrad, så bønnerne er malet til enten stempelkaffe eller filterkaffe. Vi har både lysristet kaffe smagspakke,  mellemristet kaffe smagspakke og lige nu arbejder vi også på at lave en mørk smagspakke med mørkristede espresso kaffebønner.

Kaffe smagspakke hele bønner

Alle vores kaffebønner er økologiske og friskristede og vi indkøber kaffebønner fra størstedelen af ækvatorbæltet. I vores store udvalg af hele kaffebønner vil du ofte finde kaffe fra bl.a.: Honduras, Guatemala, Brasilien, Colombia, Etiopien og Congo. Muus Kaffe er et kafferisteri, der ligger tæt på Aabybro, Blokhus, Pandrup og Aalborg. Ristereriet er placeret blot en stenkast fra Gjøl Havn og Gjøl Kro.

Hele kaffebønner økologisk

Hos Muus Kaffe har vi et stort udvalg af hele økologiske kaffebønner. Vi udvælger nøje vores kaffe sortiment, og vi rister slow-roast, som er en meget nænsom ristemetode. Ved slow-roast kaffe bevarer flere af kaffebønnerne deres naturlige smagsnoter, som især kan fornemmes ved de lysristede kaffebønner. De lysristede kaffebønner bevarer oftest også flest af deres oprindelige smagskarakteristikaer i forhold til f.eks. de mellemristede risteprofiler og de mørkristede profiler.

Små kaffe poser

Til vores smagspakker har vi små kaffe poser med 4 x 200 g. kaffebønner. Det har vi bl.a. også for at minimere kaffespild. I risteriet har vi stort fokus på at undgå kaffespild, og derfor har vi også sammensat en verdenskaffe. Læs mere om verdenskaffen lige her. 

Vis mere
  • lys kaffe smagspakkelysristet kaffe smagspakke
    Lys Smagspakke
    249,00 kr.
  • smagspakke kaffesmagspakke kaffe
    Mellem Smagspakke
    249,00 kr.
Om Muus Kaffe

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms.

Copyright © 2021 Muus Kaffe ApS –  Alle rettigheder forbeholdes.